Stjernberg Automation levererar en av marknadens snabbaste skärmaskiner

 

Stjernberg Automation har levererat en produktionslinje till ett internationellt företag inom stålindustrin. Produktionslinjen är en av företagets största beställningar hittills, och innefattar laserskärning av material i stål med höga krav på noggrannhet och snabbhet.

 

Laserskärcellen vi integrerat i produktionslinjen är en mycket snabb lösning med ett fint skärresultat. Produkten får en slät skäryta utan skägg och är en av marknadens snabbaste skärmaskiner inom applikationen. För att kontrollera skärkvaliteten använder vi vårt egenutvecklade visionsystem som kontrollerar både skägg och utskuren geometri.

 

Produktionslinjen är en helt digital lösning och mycket användarvänlig. Eftersom maskinen är digital behöver inte nya produkter utvecklas separat, och maskinen är anpassad för en mängd produktmodeller. 

Ordern är en av Stjernberg Automations största hittills, och det har tagit tid att utveckla en av marknadens snabbaste skärmaskiner. Vi har lagt många månader på att trimma processen för att kunna leverera ett så bra resultat till kunden som möjligt. Detta är den första versionen och nu fortsätter utvecklingen av nästa version som kommer bli ännu snabbare. 

 


1Z8A401446


christmas

Nyhetsbrev