Automation

GAIN Possibilities With Our Solutions

Stjernberg Automation tar fram skräddarsydd automation för alla branscher och företag. Som ett fullserviceföretag inom automation tar vi hand om allt från att hitta den optimala lösningen för varje unikt projekt till konstruktion, installation och service. Genom år av erfarenhet inom en mängd olika branscher har vi skapat både bred och djup kunskap inom automation. Vi vet hur vi kan kostnadseffektivisera er process och göra er konkurrenskraftiga. 

What Medications Can I Get from Canadian Pharmacy? The choice of medications that you can buy at a Canadian pharmacy canadianrxantibiotics.com is really wide, but the most popular medicines include the following: Medications for asthma; Drugs for erectile dysfunction; Antibiotics; Antidepressants.

Det är genom automatisering och ny teknik som processer kostnadseffektiviseras. En kontrollerad och övervakad process minskar felproduktion och håller jämn kvalitet. Automatisering kan även bidra till bättre arbetsmiljö genom att automatisera tunga lyft och och skapa ergonomiska arbetsstationer.

Allt vårt arbete syftar till LEAN Production, både internt och externt i form av det vi levererar (läs mer om LEAN här). För oss på Stjernberg Automation är det viktigt att ta vårt ansvar gällande natur och miljö. Därför arbetar vi alltid mot att hitta den lösning, som inte bara är optimal för vår kund, utan även för miljön. Ny teknik hänger ofta samman med detta och är något vi brinner starkt för. Vi ser alltid till att hålla oss i framkant på området.

Med er kunskap kring er produktion ihop med våra innovativa idéer och djupgående kunskap skapar vi den bästa lösningen. Och vi gör det tillsammans. Därför anser vi att en god, rak och ärlig kommunikation är en av de viktigaste delarna i ett lyckat projekt.

Kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion om möjliga förbättringar kring er produktion.

Se mer ingående information under Applikationer och Produkter i vänsterspalten.

 

automation_2

Nyhetsbrev