MASKINBETJÄNING

Snabbare cykeltid med automation. En komplett lösning, fylld av fördelar, packeterat i en användarvänlig miljö med många valmöjligheter.

Funktioner 


​​​​​​​Mångsidig.
Automatisk maskinbetjäning ger effektivitet till många olika operationer, som sandgjutning, formsprutning, skärning, bearbetning och smådelsmontering. Genom att använda utvalda standardkomponenter kan vi erbjuda en lösning för alla möjliga scenarion.

Flexibel. Våra lösningar baseras i grunden på robotar, flexibla gripdon och visionkameror. Gods kan transporteras till maskinbetjäningscellen på flera olika sätt; till exempel på pall, i en låda, på transportbanor, via rundbord eller vibrationsmatare. Om räckvidden inte är tillräcklig, monterar vi roboten på en åkbana. Vår kompakta modell av maskinbetjäningslösningar kan även skjutas undan från maskinen om en operatör måste ha tillträde. Linjärsystemet säkerställer att roboten postioneras rätt utan onödiga justeringar.

Sorterat eller osorterat. Roboten kan naturligtvis plocka både sorterat och osorterat gods med hjälp av olika visionsystem.
​​​​​​​
Säker. Zoner där roboten arbetar och där en operatör måste utföra moment övervakas med säkerhetsskannrar eller ljusridåer. När en operatör beträder ett sådant område reduceras robotens hastighet eller stoppas helt.
​​​​​​​

Dokument​​​​​​​Bilder

Kommer inom kort.

Kontakta oss

Växel: 0300-521850

Besöksadress
Stjernberg Automation AB
Magasinsgatan 29
434 37 Kungsbacka
​​​​​​​
Fakturaadress
Stjernberg Automation AB
Kund-id FRX3246
FE301
105 69 Stockholm