Pallkragemontering

Ergonomiskt och kostnadseffektivt. Effektiv pallkragemontering som fristående eller integrerad del i produktionslinjer.

Funktioner 


​​​​​​​Effektiviserat arbete med kort avskrivningstid.
Att sätta pallkragar på pallar är ett tidskrävande arbete, där ofta två personer hjälps åt under kortare perioder flera gånger om dagen. Den sammanlagda arbetstiden kan uppgå till flera timmar per dag. Arbetet är inte heller riskfritt och personalen riskerar exempelvis felbelastning av ryggen och att klämma sig.

Enkel och flexibel. Den lösning vi tagit fram är en enkel och flexibel robotlösning, som kan utrustas med pallkragsmagasin för både hel- och halvpall, samt kompletteras med automatiskt pallmagasin. De monterade pallarna kan gå vidare direkt på rullbana, eller hämtas av truck eller autotruck.  När en pall hämtas från färdigläget, plockas genast en ny pall fram och förses med kragar. Antalet kragar kan enkelt anges.

Presstation för riktning av gångjärn. Både nya och använda pallkragar kan behöva riktning av gångjärn. För att säkerställa en lyckad montering utrustas cellen med en presstation som ser till att gångjärn och bleck har sin rätta form.

Möjlighet till olika tillval. Vi kan naturligtvis även hjälpa till med att automatisera påplockning av gods på pallen, samt integrera bandmaskin med mera för en komplett paletteringslösning efter er produktion.
​​​​​​​

Dokument​​​​​​​Bilder

Kommer inom kort.

Kontakta oss

Växel: 0300-521850

Besöksadress
Stjernberg Automation AB
Magasinsgatan 29
434 37 Kungsbacka
​​​​​​​
Fakturaadress
Stjernberg Automation AB
Kund-id FRX3246
FE301
105 69 Stockholm