plockning & sortering

Flexibla och kompakta lösningar för mixade flöden eller förenklad hantering av produkter.

Funktioner 


​​​​​​​Flexibel process.
Att använda visionsystem för robotguidning blir allt mer vanligt i industrin. Det är en enkel och flexibel process som lätt kan integreras i befintlig utrustning eller i produktionslinjer.

Smart och snabb plockning. Då flera varianter av en detalj skall matas och hanteras kan det i många fall vara bättre att mata fram detaljerna till ett odefinierat plockläge, eller hitta och analysera detaljen under tiden den matas fram. Visionsystemet avgör vilken typ av detalj det är och var den finns. Därefter plockar roboten upp den utifrån den data visionsystemet skickar till roboten.

Belysning anpassad efter applikation. Rätt belysning är viktigt för att öka tillförlitligheten och träffsäkerheten i systemet. Beroende på geometri eller färgkontrast väljer vi rätt belysning för applikationen; bakgrundsbelysning, ledbelysning eller laserljus.

Sänkta produktionsomkostnader. Vårt koncept för visionguidning eller sortering kortar ställtiderna, ökar maskinutnyttjandet och sänker produktionsomkostnaderna. Den är lätt och snabb att installera och kommer färdigintrimmad för en produkt.
​​​​​​​

Dokument​​​​​​​Bilder

dsc_0044

Kontakta oss

Växel: 0300-521850

Besöksadress
Stjernberg Automation AB
Magasinsgatan 29
434 37 Kungsbacka
​​​​​​​
Fakturaadress
Stjernberg Automation AB
Kund-id FRX3246
FE301
105 69 Stockholm