Lcu-14002

Robotic Cutting Station ​​

​​​​​​​Den nylanserade LDR 1000 från Stjernberg Automation har hög precision, hög effektivitet och god stabilitet.  ​​​​​​​

Dokument

Funktioner

Betydande kostnadsfördelar. Jämfört med traditionella femaxlade laserskärningsmaskiner erbjuder laserskärlösning med robot betydande kostnadsfördelar och sparar produktionsutrymme. Laserskärning med robot eliminerar vanligtvis minst en dyr produktionsprocess, vilket i sin tur leder till en effektivare produktionsprocess. Vår lasercell för 3D-skärning sänker investeringskostnaderna med upp till 35%.

Egenutvecklat laserskärpaket med unik styrprogramvara. Laserskärpaketet är egenutvecklat med en robust och välbalanserad design med unik kontrollmjukvara. Programvaran säkerställer att roboten kommer att följa sin programmerade bana, oavsett hastighet. Detta resulterar i smidiga och snabba rörelser för högsta kvalitet och effektivitet samt en flexibel laserskärning med robot.

Möjlighet till olika tillval. Cellen kan utökas med hanteringslösningar, integrerad monterings- och förpackningsprocess samt med olika laserprocesser, som till exempel lasermärkning och lasersvetsning.
Den nylanserade LDR 1000 från Stjernberg Automation har hög precision, hög effektivitet och god stabilitet.  

Bilder