LCU 5002

​​​​​​​3D Cutting Machine ​​Compact

​​​​​​​En komplett och kompakt lösning, med fler fördelar än vad en femaxlig maskin vanligtvis erbjuder, integrerat i ett flexibelt lasersäkert kabinett med många olika tillval och möjligheter.​​​​​​​

Dokument

Funktioner

Kompakt. Med ett fotavtryck på mindre än 1,7 m2 är det en av marknadens minsta men mest flexibla maskiner.

Betydande kostnadsfördelar. Jämfört med traditionella femaxlade laserskärningsmaskiner erbjuder laserskärlösning med robot betydande kostnadsfördelar och sparar produktionsutrymme. Laserskärning med robot eliminerar vanligtvis minst en dyr produktionsprocess, vilket i sin tur leder till en effektivare produktionsprocess. Vår lasercell för 3D-skärning sänker investeringskostnaderna med upp till 35%.

Egenutvecklat laserskärpaket med unik styrprogramvara. Programvaran säkerställer att roboten kommer följa sin programmerade bana, oavsett hastighet. Detta resulterar i smidiga och snabba rörelser för högsta kvalitet och effektivitet samt en flexibel laserskärning med robot.

Effektiv skärning av komplexa geometrier. MiniCutter är ett kompakt, lätt verktyg och skär tunna metaller effektivt och billigt med fiberstyrd laser på upp till 4 kW. Det snabbt återkopplande höjdhållningssystemet garanterar ett jämt skärresultat av hög kvalitet, speciellt när det kommer till komplexa geometrier. Den kompakta designen möjliggör skärning av delar med kraftig kurvatur.
Den nylanserade LDR 1000 från Stjernberg Automation har hög precision, hög effektivitet och god stabilitet.  

Bilder

Kommer inom kort.