LDR 1000

​​​​​​​3C Drilling Machine ​​

Flexibel och effektiv lösning vid tillverkning av mönsterkort. Vår maskin är anpassad för tillverkning av mönsterkort som kräver hög precision, snabb processtid och minimala hålstorlekar.​​​​​​​ ​​​​​​​

Dokument

Funktioner

Ultrakort pulsad laser för att genomföra en kall process. Genom att frigöra energi i pikosekunder skapas inga mikrosprickor, inga smältande lager, inga kristaller, ingen strukturförändring eller härdning och de ursprungliga egenskaperna hos det skurna materialet behålls. 

Bottenhålsprocess. Genom att kunna automatiskt ställa om från gaussisk strålavbildning till top hat uppnås en process som ger mindre termisk påverkan, raka vertikala väggar och en flat botten.  

En snabb, precis och högpresterande maskin genom den sammantagna helheten av linjärmotorer, aluminium- och kolfiberfundament, aktiv kompensering av maskinens dynamik samt högpresterande linjära absolutencodrar. 

Systemet är flexibelt och lätt att hantera. Vårt egenutvecklade användarvänliga operatörsgränssnitt ger er möjlighet till optimering, positionering och dynamiskt kamerasystem med övervakning och databaskoppling. 
Den nylanserade LDR 1000 från Stjernberg Automation har hög precision, hög effektivitet och god stabilitet.  

Bilder

picture11picture2img_20190813_111743img_20191105_133458