LCU 1001

​​​​​​​PCB/FPC Cutting ​​

Den bästa lösningen för laserbearbetning av mönsterkort för en flexibel kretskortstillverkning. Vår laserskärmaskin är speciellt framtagen för att klara en noggrann konturskärning vid bearbetning av mönsterkort. ​​​​​​​ ​​​​​​​

Dokument

Funktioner

Ultrakort pulsad laser för att genomföra en kall process. Genom att frigöra energi i pikosekunder skapas inga mikrosprickor, inga smältande lager, inga kristaller, ingen strukturförändring eller härdning och de ursprungliga egenskaperna hos det skurna materialet behålls. 

Industristandard. Maskinen är lämplig för skärning av alla industristandard panelstorlekar med mått upp till 533 x 610 mm (2” x 2”).

Smal spalt
. Med en skärbredd på 15 μm möjliggörs skärning av även de mest känsliga konturerna vid höga hastigheter.
​​​​​​​
En snabb, precis och högpresterande maskin genom den sammantagna helheten av linjärmotorer, lättviktsfundament, aktiv kompensering av maskinens dynamik samt högpresterande linjära absolutencodrar. 

Systemet är flexibelt och lätt att hantera. Vårt egenutvecklade användarvänliga operatörsgränssnitt ger möjlighet till optimering, positionering och dynamiskt kamerasystem med övervakning och databaskoppling. Alla vanliga filformat kan importeras och processas.
Den nylanserade LDR 1000 från Stjernberg Automation har hög precision, hög effektivitet och god stabilitet.  

Bilder

dsc_0029dsc_0278img_20190813_112214