LSO 1002

​​​​​​​PCB Soldering ​​

Kompakt, effektiv och mångsidig. En selektiv laserlödningsmaskin för mönsterkort och andra elektroniska produkter som kan användas både som en fristående enhet eller direkt integrerad i produktionslinjer. ​​​​​​​

Dokument

Funktioner

Digital process. Lasersystemet behöver ingen mekanisk omställning eller underhåll på grund av mekaniskt slitage. Lödverktyget flyttas med linjäraxlar helt digitalt och programmerbart, precis som en vanlig skrivare.

Snabb lödtid. Automatisk trådmatare är monterad på laserverktyget och en pyrometer kan väljas till för att övervaka och reglera temperaturer för värmning, lödning och avsvalning för att därigenom optimera lödtid på ett sätt som inte kan göras med en annan metod.

En snabb, precis och högpresterande maskin genom den sammantagna helheten av servomotorer, lättviktsfundament, aktiv kompensering av maskinens dynamik samt högpresterande absolutencodrar. 

Systemet är flexibelt och lätt att hantera. Vårt egenutvecklade användarvänliga operatörsgränssnitt ger möjlighet till optimering, positionering samt dynamiskt kamerasystem med positionering, övervakning och databaskoppling. 
Den nylanserade LDR 1000 från Stjernberg Automation har hög precision, hög effektivitet och god stabilitet.  

Bilder

Kommer inom kort.