LWE 14001

​​​​​​​Robotic 3D Welding Station​​

Anpassningsbar, kostnadseffektiv och högproducerande. En komplett lösning, fylld av fördelar, packeterat i ett flexibelt lasersäkert kabinett med många valmöjligheter. ​​​​​​​

Dokument

Funktioner

Minimal värmepåverkan. Lasersvetsning medför stora fördelar jämfört med bågsvetsmetoder. Det är en mycket snabb svetsmetod med minimal värmepåverkan, som därigenom medför produktivitetsökning både i svetsutrustningen, och genom minskat behov av efterbearbetning. Dessutom tillåter lasersvetsning en rad möjligheter till ny konstruktion och design av produkten, som kan medföra avsevärda besparingar, både i material och produktionstid.

Hybridsvetsning. För vissa fogar krävs tillsatsmaterial. Då kan vi leverera laserhybridsvets som ett tillägg till maskinen. Laserhybridsvets medger att specificerade a-mått kan behållas, samtidigt som svetshastigheten ökar upp till 10 ggr jämfört med manuell MIG/MAG-svetsning, samt behovet av efter-bearbetning minskar.

Olika tillval. Kombinera olika storlek på cellen med hanteringslösningar, integrerade monterings- och förpackningsoperationer, flera laserprocesser (som laser-märkning och lasersvetsning).

Anpassningar. Vi förser utrustningen med den optik, de sensorer och fixturer, samt den programvara som behövs för att få en väl fungerande utrustning som svarar mot era behov. Vi tar även fram svetsparametrar för era produkter.
Den nylanserade LDR 1000 från Stjernberg Automation har hög precision, hög effektivitet och god stabilitet.  

Bilder

20140402_115334img_20180211_145637