Om oss

Stjernberg Automation är högspecialiserade tillverkare av digitala lösningar baserade på laserteknologi.

Stjernberg Automation - Shaping the future of production

Stjernberg Automations huvudinriktning är att leverera digitala lösningar baserade på laserteknologi. Vi har tagit den erfarenhet vi samlat, genom att leverera kundanpassade produktionslösningar under de senaste tio åren, och förädlat detta till ett antal standardprodukter. Produkterna fungerar både som enskilda maskiner, men kan också användas som en produktionslinje där flera maskiner kopplas samman mjukvarumässigt. Alla våra plattformar är förberedda för att kunna integreras i befintliga produktionslinjer.  

Vi tar även fram skräddarsydd automation för alla branscher och företag. Som ett fullserviceföretag inom automation tar vi hand om allt från att hitta den optimala lösningen för varje unikt projekt till konstruktion, installation och service. Genom år av erfarenhet inom en mängd olika branscher har vi skapat både bred och djup kunskap inom automation. Vi vet hur vi kan kostnadseffektivisera er process och göra er konkurrenskraftiga.
 
Stjernberg Automations lösningar är alltid baserade på Industri 4.0. Målet med Industri 4.0 är att få färre fel, kortare led- och omställningstider, samt kunna anpassas till uppdaterade produkter utan tidskrävande åtgärder. Systemet ska vara flexibelt.  
​​​​​​​
Stjernberg Automations mål är att leda arbetet inom laserprocess mot digital produktion i Europa och övriga världen.

Kontakta oss

Växel: 0300-521850

Besöksadress
Stjernberg Automation AB
Magasinsgatan 29
434 37 Kungsbacka
​​​​​​​
Fakturaadress
Stjernberg Automation AB
Kund-id FRX3246
FE301
105 69 Stockholm

Stjernberg Laser - Innovation of tomorrow

Stjernberg Automation AB är heltägt av Zhejiang Stjernberg Laser Science & Technology Co.,Ltd.

Stjernberg Laser är en del i Tus Holdings Co.,Ltd, ett Science & Technology investment bolag som startades 2000 med tillgångar på över 250 miljarder kronor och som idag är delägare i över 800 noterade och onoterade bolag över världen.

Stjernberg Automation är det europeiska huvudkontoret för koncernen och är beläget i Kungsbacka. Kungsbackafabriken är det globala utvecklingscentret och ansvarar för lokal produktion för den europeiska marknaden. Sälj- och utvecklingskontor för koncernens produkter finns även i Shanghai och Kunshan, och produktion för den kinesiska marknaden görs i Yuyao, Ningbo City.

Shanghai
Sweden Shanghai Stjernberg Science&Technology Co.,Ltd.
Naxian Road No.800
Zhangjiang Inno Park, Shanghai, China
Yuyao
Zhejiang Stjernberg Laser Science & Technology Co., Ltd.
No.8 Jinfeng Road
Yuyao City, Zhejiang Province, China