utvecklare -
​​​​​​​system & software

Vi söker dig som gillar att få maskiner att fungera.


Vad innebär tjänsten?
Vi behöver dig som kan delta i hela utvecklingsprocessen – från analys, design, programmering och test till dokumentation.

Du kommer ingå i vår Research & Development-avdelning med placering i Sverige, som en del av ett krossfunktionellt team som ansvarar för både arkitekturen och mjukvaran som får de olika systemkomponenterna att interagera med varandra. Vi eftersträvar att alla i teamet har god systemförståelse och kan bidra i de olika delarna av systemet. Vi jobbar i en dynamisk miljö med mycket stora utvecklingsmöjligheter för alla i teamet.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att vara utveckling av maskinlösningar, system- och komponentintegration, embedded systems, maskinlogik, sensorik och visionteknik, men andra projekt och ansvarsområden kan också förekomma.

Du strävar efter att leverera ett kvalitativt bra resultat som ger mervärde för såväl kund som oss själva och skapar bra relationer som bygger förtroende. I arbetet kommer du att ha en vardag med stor variation där du bygger relationer med medarbetare, interna och externa kunder och marknader. Du får möjligheten att vara kunders bollplank i att hitta lösningar på deras problem och att få dem att våga ta steget vidare till att bli mer moderna och ligga i framkant när det gäller olika automationslösningar. Ditt driv och genuina intresse för automation, problemlösning och kundrelationer kommer ta dig långt.

Det förekommer resor i tjänsten och i din roll kommer du att samarbeta med kollegor på våra andra kontor runt om i världen.

Har du det vi söker?
Vi söker dig som tillsammans med oss vill skapa framtidens innovationer. Om du brinner för teknisk utveckling och gillar att samarbeta för att hitta den bästa lösningen, då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och spännande arbetsuppgifter samt i projekt världen över.

För att vara framgångsrik i tjänsten tror vi att du trivs med fria tyglar och tar egna initiativ. Du är social och har förmågan att bygga personliga nätverk. Du är noggrann, har lätt för att sätta dig in i problem som ska lösas och har en stor nyfikenhet. Utöver detta är du prestigelös och trivs med att dela med dig av din kunskap till andra, samt drivs av att arbeta i ständig förändring.
 • Dokumenterad arbetslivserfarenhet inom automotive, maskin eller automationsbranschen.
 • Civil- eller högskoleingenjör inom datateknik, maskinteknik, teknisk fysik, elektroteknik eller liknande
 • God förståelse för att arbeta agilt och med olika projektmetodiker
 • Trivs med att programmera i C#
 • C++ är meriterande
 • .NET Framework (Visual Studio)
 • GIT
 • Azure DevOps
 • SQL Server
 • Dokumenterad erfarenhet av programmering av robot eller PLC-system
 • Behärskar Microsoft Office-paketet
 • Du talar och skriver obehindrat på engelska, men får gärna också kunna svenska
 • Pass
När, var och hur?
Tjänsten är en heltidstjänst och kan starta omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer i huvudsak att tillhöra Stjernberg Automation AB med placering i Kungsbacka med perioder av arbete på något av våra andra tjänstgöringsställen i världen.

Ansökan sker via formuläret nedan. Ansökan innebär att du samtycker till, och delar med dig av, länkar till dina personliga social medier.

Vilka är vi?
Stjernberg Automation AB ingår i den internationella koncernen Stjernberg Laser som levererar maskin- och produktionslösningar med laserteknik och avancerad automation till alla typer av branscher över hela världen.

Stjernberg Laser är en del i Tus Holdings Co.,Ltd, ett Science & Technology investment bolag som startades 2000 med tillgångar på över 250 miljarder kronor och som idag är delägare i över 800 noterade och onoterade bolag över världen.

Bli en del av Stjernberg Automation!